Schildersbedrijf R.H. Jager voor vakkundig schilderwerk

Vakmanschap en meesterschap

Schilderwerk

Schilderwerk is niet zomaar een pand voorzien van een nieuw laagje verf. Het vraagt om gedegen kennis van kleuren, materialen en ondergronden. Net zo belangrijk zijn de eisen en wensen van de opdrachtgever. Naast goed schilderwerk is ook de kwaliteit van de toegepaste producten veelzeggend. Wij werken met diverse topmerken zoals: Trimetal, Nelf, Sikkens en Sigma. Door onze eigen kleurmengmachines zijn wij in staat om veel gewenste kleuren te mengen. Derhalve kunnen wij ook diverse producten leveren voor de verkoop.

Buitenschilderwerk

Veel mensen willen hun pand weer in de oude staat herstellen. Schilder Jager adviseert u graag over de historische kleuren van oude panden en de wetgeving hierover. Vaak wordt er te lang gewacht met het plegen van onderhoud. Niet alleen het buitenverfwerk heeft hier onder te lijden. Ook veel andere zaken aan het gebouw kunnen schade oplopen door verwaarloosd schilderwerk. Om alles weer in topconditie te krijgen, zijn meerdere behandelingen noodzakelijk. Nadat uw huis grondig is voorzien van een nieuwe verflaag kunt u uw huis laten onderhouden door Schildersbedrijf R.H. Jager. Dankzij dit periodieke buitenschilderwerk doet u aan een slimme kostenbesparing. Op de lange termijn bespaart u namelijk op de aanzienlijke kosten van houtrot of schade door lekkage. Zo blijft uw woning in optimale conditie en kunt u de kosten beheersbaar houden.

Binnenschilderwerk

Natuurlijk is het binnenschilderwerk een verfraaiing van uw interieur maar het dient ook ter bescherming van uw hout- en muurwerk. Zeker voor gevelkozijnen geldt dat goed binnenschilderwerk zijn weerslag heeft op de levensduur, kwaliteit en duurzaamheid van het buitenschilderwerk.
Tegenwoordig is er een grote diversiteit aan mogelijkheden en technieken welke binnen toegepast kunnen worden.

  • Sauswerk
  • Glasvezel, vlies- en scanbehang
  • Fotobehang en alle traditionele soorten
  • Exclusieve wandafwerking
  • Dekkend verfsysteem
  • Blanke lak- en beitswerk
  • Spuitapplicaties

Winterschilder

De winterschilder

De regeling subsidie Winterschilder is komen te vervallen! Toch willen wij u graag van dienst zijn. Neem daarom contact met ons op en vraag naar onze interessante wintervoorwaarden.
Hoewel schilderen afhankelijk is van het weer en in de winter minder voor de hand ligt dan in andere seizoenen, kan het zeer interessant zijn om juist dan de winterschilder in te schakelen.

Voor binnenschilderwerk is het seizoen natuurlijk niet belangrijk. Er is echter ook schilderwerk dat ook ’s winters kan worden uitgevoerd, zelfs buiten! Voor het grootste deel komt het er op neer dat het gebruik maken van winterschilders een kwestie is van planning. Niet alle werkzaamheden hoeven per se in de zomer uitgevoerd te worden en kunnen ook in de winter ter hand genomen worden.

Vereniging van eigenaren

Voor verenigingen van eigenaren is het van groot belang om een goed inzicht te krijgen in de staat van onderhoud van het complex en de eventuele financiële lasten voor het onderhoud in de komende jaren. Door goede afspraken met onze verffabrikanten kunnen we verenigingen een onderhoudscontract van 10 jaar aanbieden. In de overeenkomst is duidelijk aangegeven in welke periode en volgorde het benodigde onderhoud zal plaatsvinden. Wij garanderen dat het complex gedurende die periode in perfecte staat van onderhoud verkeert.

Monumentaal restauratiewerk

Een woning is een kostbaar bezit, dat bij goed en regelmatig schilderonderhoud alleen maar in waarde toe zal nemen. Monumentale panden hebben veel houtwerk en het schilderwerk neemt een groot deel van het budget voor bouwkundig onderhoud in beslag. Voorkom vroegtijdig problemen.
Schilderwerk is bij een monumentaal pand een kostbare zaak. Dit komt door de vele handelingen, het bewerkelijke karakter, waardoor het component arbeidsloon hoog is. Schilderwerk is kwetsbaar en gevoelig voor achterstallig onderhoud. Veel problemen kunnen voorkomen worden door tijdig en vakkundig uitgevoerd schilderwerk. Het schilderen van monumentale panden vereist speciale technieken, materialen en klimmaterieel. Wij hebben een aantal vakmensen in huis die op dit gebied graag hun meesterschap tonen.
Dus ook voor monumentale panden kunt u bij Schildersbedrijf R.H. Jager terecht.
Monumentale panden; een schildersvak apart waarbij zeker geldt dat de ergernis over slechte kwaliteit voort duurt, als de vreugde van de lage prijs allang vergeten is….

Meer informatie over schilderwerk?

Wilt u meer weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op 06 - 25 212 037 of vraag online een prijsopgaaf aan.

Schildersbedrijf Hoogezand - Sappemeer, Veendam, Kolham, Froombosch, Slochteren
Schildersbedrijf Hoogezand - Sappemeer, Veendam, Kolham, Froombosch, Slochteren
Schildersbedrijf Hoogezand - Sappemeer, Veendam, Kolham, Froombosch, Slochteren
Schilder Hoogezand - Sappemeer, Veendam, Kolham, Froombosch, Slochteren
Schilder Hoogezand - Sappemeer, Veendam, Kolham, Froombosch, Slochteren
Schilder Hoogezand - Sappemeer, Veendam, Kolham, Froombosch, Slochteren
Schilder Hoogezand - Sappemeer, Veendam, Kolham, Froombosch, Slochteren